Alblas Auto B.V. service cover

Onderhoudsprijzen

Deze pagina bestaat nog niet, vandaar dat hier tijdelijke text staat

Als officieel FIAT-dealer en BOVAG occasion-dealer staan wij natuurlijk ook voor u klaar na de verkoop m.b.t. service, onderhoud, ruiten- of schadeherstel. Wij kennen Uw auto en onze moderne werkplaats is uitgerust met hoogwaardige werkplaatsapparatuur!

En dat kwaliteit evengoed voordelig kan zijn leest U hieronder.

  1. Voor onderhoudsbeurten en reparaties gelden vaste tarieven, deze worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd. Bij extra werkzaamheden wordt U altijd geïnformeerd!
  2. Vervangend vervoer is GRATIS! (excl. brandstof)
  3. Snel-service: voor een uitlaat, voor banden, een accu of een lampje vervangen of een controlebeurtje kunt U vaak direct geholpen worden. Van 08:00u tot 17:00u staan wij voor U klaar. Even een telefoontje van tevoren en we helpen U direct of zo snel mogelijk verder. Wij monteren kwaliteits-onderdelen met garantie tegen zeer scherpe prijzen.
  4. De APK-keuring is GRATIS bij een grote beurt en gereduceerd bij een tussentijdse beurt. Verder houden wij de complete werkplaatshistorie van Uw auto bij.
  5. Schade aan Uw auto? Omdat wij zijn aangesloten bij SchadeGarant repareren wij voor alle verzekeringsmaatschappijen. Wij repareren voordelig, kundig en snel. Daarnaast bieden wij U gratis vervangend vervoer aan en verlenen wij twee jaar schadeherstel-garantie!
  6. Een barst of een ster in Uw voorruit? Bij het vervangen van Uw voorruit geven wij altijd een korting van €68,– i.v.m. eigen risico. Ruitreparaties zijn gratis (vanaf WA-Extra verzekering).
  7. Wilt U Uw huidige auto in topconditie houden en ergert U Uzelf aan die lelijke deukjes in Uw portieren? Wij verrichten ook restyle-werkzaamheden (uitdeuken zonder spuiten). Deze manier van werken heeft als voordeel dat de originele lak van de auto blijft voor wat het is en het repareren via deze manier is zeer voordelig t.o.v. spuiten.
  8. Bent U toe aan een nieuwe auto dan helpen wij U graag verder in onze showroom, waar wij altijd de nieuwste modellen hebben staan. Bent u op zoek naar een occasion, dan kunnen wij U van dienst zijn met een ruime keus aan scherp geprijsde occasions. Auto’s vanaf €4.500,– rijklaar leveren wij af met zes maanden BOVAG-garantie. Onze AutoExpert occasions krijgen zelfs een jaar garantie!  Al onze occasions worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens onderhoudshistorie en een nieuwe APK-keuring. Tevens kunnen wij u helpen met financïering, leasing, en een verzekering.
Alblas Auto b.v.: vanaf 1988 een vertrouwd adres!